Better Training Today Live

Live Q&A: hoe Amelior de grenzen van klassikale training doorbrak

In deze eerste editie van Better Training Today Live gaan we in gesprek met Karin Bastiaannet van Amelior en Karen Philips van Arboth. Samen gingen ze de uitdaging aan om, voor het eerst, een klassikale training om te zetten naar een blended learning journey.

Wat kun je verwachten?

Op 18 juni 2024 om 10:00 uur gaat aNewSpring's Maxim van Zeijl in gesprek met Karin Bastiaannet, Category Manager Quality bij de Belgische opleider Amelior, en Karen Philips, Consultant Learning & Development bij Arboth.

  • Laat je inspireren door hoe Amelior omging met de uitdaging van dalende deelnemersaantallen en hoe ze voldeden aan de veranderende behoeften van hun klanten en deelnemers.

  • Leer van de vragen en antwoorden van mede-deelnemers en stel je eigen vragen.

  • Ontdek hoe een leerplatform je leerervaring kan verbeteren, en daarmee jou, je deelnemers en je klanten veel tijd en gedoe kan besparen.

Voor wie?

Deze interactieve sessie is speciaal voor opleiders die op zoek zijn naar inspiratie voor de stap van klassikaal naar blended, en willen weten hoe een leerplatform kan helpen om beter in te spelen op de behoeften van klanten en deelnemers

Goed om te weten: we verwachten internationale deelnemers, dus de sessie zal in het Engels zijn.

Doe mee aan het gesprek

Ameliors uitdaging

Klanten wilden meer dan klassikale training kon bieden

Toen Amelior ontdekte dat het aantal deelnemers gestaag daalde, wisten ze dat er iets moest veranderen. Klanten wilden training die beter rekening hield met de kostbare tijd van hun werknemers en de jongere generatie deelnemers wilde in hun eigen tempo leren.

Ontdek meer over Ameliors stap naar blended

Over de sprekers

Gastpanellid

Karin Bastiaannet

Karin is een ervaren trainingsmanager bij Amelior in Kortrijk, België. Ze helpt organisaties verbeteringen door te voeren en certificeringen te behalen via op maat gemaakte programma's, met een focus op duurzame resultaten en procesoptimalisatie.

Gastpanellid

Karen Philips

Karen is Partner en Learning & Development Consultant bij Arboth, met meer dan 11 jaar ervaring. Ze heeft een master in Sociale en Arbeidspedagogiek van de Katholieke Universiteit Leuven. Haar expertise omvat (e-)learning, onderwijs en technologie. Tijdens het project stond ze Amelior bij als e-learning specialist.

Host

Maxim van Zeijl

Maxim helpt opleiders hun trainingsbedrijf te verbeteren. Hij deelt graag wat hij heeft geleerd uit zijn dagelijkse gesprekken met opleiders om jou ook succesvoller te maken.

Prijswinnend

Laat je inspireren door hun winnende aanpak

Stel je voor: een gevestigde opleider die de sprong waagt en inzet op blended learning. Voor de allereerste keer. Ooit. Dat is precies wat Amelior deed, en de resultaten liegen er niet om. Ze wonnen zelfs de Training Improvement Award 2023.

Doe mee aan de sessie en laat je inspireren

Wil je je alvast laten inspireren?