Better Training Today Live

Live Q&A: Hoe Sales Academy training laat plakken

In de tweede editie van Better Training Today Live duiken we in wat Sales Academy bereikt heeft: verkooptrainingen transformeren van eenmalige klassikale dagen naar hybride learning journeys.

Sales Academy's uitdaging

Een losse training blijft niet hangen

Sales Academy hoorde regelmatig van deelnemers en klanten dat hun training op lange termijn niets veranderde. Ze realiseerden zich dat ze van eenmalige trainingsmomenten moesten overstappen naar meerdere leerinterventies, verspreid over een langere tijd.

Leer meer over de transitie van Sales Academy

Wat kun je verwachten?

Op 1 oktober 2024 om 11:00 uur gaat Maxim van Zeijl van aNewSpring in gesprek met Sales Academy's Arja van der Valk, Trainer en Oprichter, en Nicoline Huizinga, L&D Consultant.

  • Laat je inspireren door de radicale beslissing van Sales Academy om hun trainingsportfolio te transformeren naar een hybride model voor duurzamere leereffecten.

  • Leer van andere deelnemers of neem zelf deel aan het gesprek.

  • Krijg praktische tips en voorbeelden van hoe een leerplatform de effectiviteit van je training kan verbeteren en duurzame verandering teweeg brengt voor klanten en deelnemers.

Voor wie?

Deze interactieve sessie is speciaal voor:

  • Opleiders die op zoek zijn naar inspiratie van vakgenoten over hoe ze echt een verschil kunnen maken op de werkvloer.

  • Of graag een praktische blik achter de schermen van Sales Academy's leertrajecten willen krijgen en hoe deze eruitzien voor hun deelnemers.

Doe mee aan het gesprek

Over de sprekers

Gastspreker

Arja van der Valk

Arja van der Valk is een ervaren salestrainer met meer dan 20 jaar ervaring en oprichter van Sales Academy. Ze maakt van salesprofessionals echte experts en combineert praktische vaardigheden met wetenschappelijke inzichten voor blijvend succes.

Gastspreker

Nicoline Huizinga

Als L&D Consultant bij Sales Academy heeft Nicoline Huizinga een sleutelrol gespeeld in de succesvolle transformatie van hun trainingen. Met 14 jaar ervaring helpt ze professionals hun zelfvertrouwen te vergroten en zich aan te passen op hun talenten.

Host

Maxim van Zeijl

Maxim helpt opleiders hun trainingsactiviteiten te verbeteren. Hij deelt graag wat hij heeft geleerd uit zijn dagelijkse gesprekken met opleiders om jou ook te helpen succesvoller te worden.

Een award-waardige aanpak

Het streven van Sales Academy om hun training voortdurend te verbeteren, heeft hen de tweede plaats opgeleverd bij de Training Improvement Awards 2024.

👈 Laat je inspireren door hun verhaal.

Meld je aan om deel te nemen aan het gesprek