external

VOV-Beurs

Op 4 juni komen Vlaamse L&D-professionals bij elkaar tijdens de VOV-Beurs in het Gent ICC International Convention Center. Dit jaar staat in het teken van connecties maken. Netwerken, kennisuitwisseling en beleving staan centraal, in allerlei vormen en maten: van een ervaringsgerichte beursvloer tot live presentaties!

Wees erbij met korting!

Aanwezig zijn voor een mooi prijsje? Dat kan! Kies bij het kopen van je kaartje voor 'type ticket: KORTING' en vul code ANEWBEURS24 in. Zo krijg je je all-in beursticket voor € 250,-.

Koop hier je kaartje

Margot's sessie over Visual Design

Training Improvement Engineer Margot Sprenkels zal een lezing geven over het gebruik van Visual Design in online leeromgevingen. Ontdek hoe de juiste visuele aanpak niet alleen het leerproces kan verbeteren, maar ook de effectiviteit van online leermiddelen kan vergroten.

Meer over de beurs

Over VOV Lerend Netwerk

VOV is het grootste netwerk voor Learning & Development in Vlaanderen. Je kunt als L&D-professional bij hen terecht om andere collega’s uit het vak te leren kennen en je te laten inspireren tijdens de verschillende activiteiten die ze organiseren. 

Meer over het netwerk

Interesse in meer evenementen?