Video

Hoe zorg je ervoor dat je training blijft hangen?

Veel trainers hebben moeite met trainingen die niet blijven hangen. Opleider Sales Academy pakt dit aan met interactieve leermethoden en praktijkvoorbeelden, wat het geheugen en de betrokkenheid vergroot.

Video

Bekijk de opname

Tijdens de Better Training Today Live Q&A hebben Arja van der Valk en Nicoline Huizinga van Sales Academy ons laten zien hoe ze ervoor zorgen dat hun trainingen blijven hangen.

Drie Belangrijke Inzichten:

Betrek leerlingen actief: Kies ambassadeurs die actief betrokken zijn bij het trainingsproces. Maak gebruik van realistische scenario's om praktische en hands-on leerervaringen te bieden die de betrokkenheid en motivatie van deelnemers vergroten.

Zet evaluatie en feedback centraal: Maak evaluatie en feedback een essentieel onderdeel van je training. Combineer technologie met persoonlijke feedback om waardevolle inzichten te verkrijgen en je cursussen continu te optimaliseren.

Maak gebruik van technologie voor gepersonaliseerd leren: Zet technologie in om leerervaringen te creëren die zijn afgestemd op de behoeften van de deelnemers. Dit maakt het leren efficiënter en zorgt voor een betere connectie met je doelgroep.

Video

Een kijkje in de Learning Journey van Sales Academy

Arja en Nicoline gaven ons een kijkje in de blended training van Sales Academy. Het kan waardevol zijn om het eindresultaat te zien om beter te begrijpen hoe een blended learning journey eruitziet voor deelnemers.

Een onvergetelijke hybride salestraining

Sales Academy biedt blended trainingprogramma's voor salesprofessionals, met de focus op het verbeteren van vaardigheden en het opbouwen van sterke klantrelaties. Ze tonen aan dat effectieve training meer inhoudt dan alleen het delen van kennis.

Lees hun verhaal
Video

Elke dag één procent beter

Sales Academy blijft innoveren, met als doel elke dag één procent verbetering. Deze mindset resulteerde in een nominatie voor de 2024 Training Improvement Award.

< Bekijk hun finalistvideo

Heb je nog vragen?

Heb je tijdens de Q&A een vraag gesteld, maar geen antwoord ontvangen? Maak je geen zorgen, we komen zo snel mogelijk bij je terug!

Als je de sessie hebt gemist en nog vragen hebt, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen.

Geïnteresseerd in aankomende evenementen?